Wij zijn WIZZWIZZ

René Twisk

Geïnspireerd door een Zwitserse kleuterleidster ontwierp ik na de kunstacademie het WIZZWIZZ speelgoed. In de Zwitserse kleuterklassen is het speelgoed ontstaan. Ik wilde speelgoed maken wat uitnodigt tot spelen, dat de fantasie prikkelt en bijdraagt aan de ontwikkeling van het kind.

Henry van Zijl

Inspirerend en kleurrijk. Dat vond ik van het speelgoed dat René mij liet zien. Ook werd ik geraakt door zijn betrokkenheid bij de maatschappij. Ik werd gegrepen door het WIZZWIZZ-virus. Ik was zo enthousiast, dat ik als docent Economie/M&O, het speelgoed aan mijn leerlingen toonde. Ik had direct een klas vol met ambassadeurs voor het speelgoed! Ik heb veel instellingen, winkels, kindertherapeuten en particulieren benaderd. Dat zie ik ook als mijn taak voor WIZZWIZZ: Het bekend maken van WIZZWIZZ, zodat veel kinderen van dit speelgoed kunnen genieten.