WIZZWIZZ Onverwoestbaar speelgoed

Speedy 3

 

Onverwoestbaar

Ons houten speelgoed is niet stuk te krijgen. Daarom heeft u levenslang plezier van Wizzwizz speelgoed. Uiteraard vallen de buigzame onderdelen hier ook onder.

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

WIZZWIZZ is gemaakt van stevig beukenhout. De bomen worden duurzaam gerooid in België. En voor elke boom die gekapt wordt, planten we er twee terug! Ons WIZZWIZZ speelgoed wordt gemaakt bij de GGZ-NHN, een sociale werkplaats in Heiloo. Kleurrijk speelgoed met duurzame, water gedragen kindvriendelijke verf.

Educatief

Met ons kleurrijke speelgoed kunnen de kinderen eindeloos spelen. Samen of alleen, staan kinderen voor nieuwe uitdagingen: Hoe krijg ik het speelgoed in of uit elkaar? Welke vormen kan ik ervan maken? Zo leren kinderen om problemen op te lossen en oefenen zij tegelijkertijd hun fijne motoriek en ruimtelijk inzicht.

Leuk!

Kinderen leren van het spelen met WIZZWIZZ. En het is prettig , dat het speelgoed lang meegaat. Maar wat vooral fijn is: WIZZWIZZ is leuk! De onderdelen van ons speelgoed kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Dat prikkelt de fantasie. Hierdoor kunnen de kinderen er eindeloos mee spelen!

Oorsprong

WIZZWIZZ speelgoed kent zijn oorsprong in de samenwerking met Zwitserse onderwijzeressen. Stap voor stap zijn verbeteringen aangebracht. Gemaakt van hoogwaardig Belgisch beukenhout in combinatie met een flexibele rubberachtig (slijtvast) verbindingsstukje. Hieraan is een balletje bevestigd. Veelzijdig en kleurrijke constructies zijn mogelijk.

Uiteraard voldoet het aan alle Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid en milieu aspecten.

Spelenderwijs

De vrolijk gekleurde bouwstenen met herkenbare vormen kunnen door het unieke verbindingselement beweeglijk en draaibaar aan elkaar gekoppeld worden. Met de bijgeleverde voorbeelden kunnen kinderen een ontwerp nabouwen. Natuurlijk kunnen ze ook hun eigen ontwerp bouwen.

De mogelijkheden zijn eindeloos: dieren, poppetjes, treinen, raceauto’s, monsters en nog veel meer. Kinderen hoeven alleen hun fantasie aan het werk te zetten. Tijdens het spelen zullen ze steeds weer nieuwe dingen bedenken en ontdekken.

Constructie

Wizzwizz speelgoed combineert in al zijn eenvoud een aantal principes van de verschillende leeftijd fases van een kind. De vrolijk gekleurde blokken van WIZZWIZZ met herkenbare vormen zullen tot de verbeelding spreken bij de peuters. Ook voor de oudere kinderen sluit het speelgoed aan bij de behoefte om samen te werken, bouwwerken te construeren, te experimenteren en de ontwikkeling van het ruimtelijk denken.